Despre noi

Home / Despre noi

Cine suntem

Caffe Bordo s-a nascut din dorinta de a purta pe taramuri orientale oamenii inzestrati cu imaginatie si bun gust. Datorita pozitionarii sale ( pe Splaiul Independentei, chiar la intrarea in Politehnica) s-a format cea mai diversificata clientela. De la studentii care locuiesc in zona si persoanele de origine araba (care ne pasesc pragul cu gandul la casa) pana la oamenii de varsta a doua (coplesiti de cotidian si rutina), care poposesc la noi pentru a se relaxa total. Tocmai faptul ca nu ne adresam unei singure categorii de clienti ne pozitioneaza printre cei mai buni din domeniu si ne motiveaza sa ramanem o echipa de profesionisti care se dedica total acestui fenomen. In luna februarie am aniversat doi ani! Am sarbatorit oferindu-le clientilor nostri shot-uri, sampanie, cocktail-uri, dupa cum le-a fost norocul la tombola, dar cert este ca nimeni nu a plecat fara sa-si aminteasca de acum inainte ca pe 12 februarie la Caffe Bordo e cea mai tare petrecere orientala!

Caffe Bordo te va intampina cu o atmosfera deschisa si prietenoasa. Din pasiune pentru pizza, v-am pregatit cele mai apreciate si gustoase retete, concepute de catre

CHEF LAZAR FLORIAN

Vom fi incantati sa va dam cat mai multe detalii despre meniul nostru!

Galerie

Ce spun clientii

 • Very nice place, the hookah was superb and the cocktails was tasty. As owner of hookah pub in Israel, I recommend this place!

  Misha Kolesnik
 • Este un loc în care chiar te poți relaxa la o narghilea, muzica e buna , totul se îmbină , decorul și muzica aducând un aer din zona orientala. O oază din lumea arabă adusă în București.

  Adrian Popescu
 • Cea mai buna narghilea din zona Regie. Personal amabil si atmosfera placuta. Recomand tutoror care vor sa petreaca timp cu prietenii sau doar sa se relaxeze! ++++

  Petre Adrian Razvan
 • Un loc super cu atmosfera placuta, personal amabil mereu atent cu clientii, mancare buna si preturi la fel de bune. Ma intorc mereu aici cu drag si ma simt ca acasa. ❤ P.S.: Incercati Cioconat, este foarte bun!

  Criss Cristina
 • Foarte frumos și o atmosfera liniștita cu muzica buna și oameni primitori !!

  Dana Elena Copăceanu